Over ons

Na 4 jaar geen labrador meer in huis te hebben gehad (ontzettend saai!), hebben wij in 2017 besloten om weer een labrador aan te schaffen (onze 3e zwarte reu inmiddels). Na een zorgvuldige zoektocht naar een goede en betrouwbare fokker zijn we terecht gekomen bij Carla van der Kooij van Campbell’s Lair Labradors. Onze eerste ontmoeting voelde gelijk vertrouwd en we mochten Deejay zo vaak bezoeken als we wilden. En dat hebben we natuurlijk ook veelvuldig gedaan! Op 19 december 2017 was het zo ver. Na lang wachten hebben wij onze nieuwe huisgenoot Deejay (Eyes on Me of Campbell’s Lair)opgehaald. Wat een feest, weer zo’n klein kereltje in huis. Echt genieten.

Na al het een en ander qua voer te hebben geprobeerd bleef hij maar maag-, darm- en ontlastingsproblemen houden en leek er bij de genoemde narigheden ook nog eens winderigheid op te treden. Deejay produceerde veel ontlasting.

Zoekend naar andere voeding, kwam ik door een vriendin die ook een aantal labradors heeft, bij ImperialFood terecht. Gemakkelijk kon ik een proefverpakking bestellen op hun website, want ik had geen zin om wederom een grote zak aan te schaffen waar Deejay het opnieuw niet goed op zou doen. Als reactie op mijn proefverpakkingsaanvraag kreeg ik een duidelijke uitleg per mail met als advies om de StarFish te proberen. De volgende dag ontving ik het pakket. Een leuk doosje met een royale proefverpakking. Niet zo’n zakje van 100 gram waar je eigenlijk nog niets aan hebt, maar een grote zak met bijna een kilo voer, was boven verwachting!

De uitgebreide uitleg, in combinatie met de samenstelling van de StarFish, was heel goed, nu moest alleen het product zich nog bewijzen… En dat deed het! Deejay was nog nooit zo enthousiast geweest bij het eten van een brok, en liep nog 3 keer terug om te kijken of zijn bak wel echt leeg was. Zijn ontlasting was binnen een paar dagen zichtbaar verbeterd, dus ik was ook enthousiast! Alles wat ik tot dat moment gezien en gehoord had van Annemarie sprak mij aan en ik dacht alleen maar: dit moeten veel meer mensen gaan voeren want dat zou zo veel beter zijn voor zo veel honden!

 

Vanwege mijn vele diverse activiteiten met honden, zoals wandelen, jachttraining, gehoorzaamheidstraining, mijn interesse in voeding in het algemeen en mijn wens om voor mijzelf te beginnen, bedacht ik mij dat ik deze interesses zou kunnen combineren door ImperialFood te gaan verkopen. Na een aantal keer contact te hebben gehad met Annemarie, is ze bij ons langsgekomen en hebben we alle in’s en out’s besproken over het product. Ik was nog steeds enthousiast en heb hierna besloten om Deejay’s Choice te beginnen. De een na de andere klant is erg tevreden met het product. Waar de een meer kijkt naar prijs, kijkt de ander meer naar samenstelling. Een goede combinatie van deze twee zorgt ervoor dat het product een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft, waar naar mijn mening andere voedingsmerken nog iets van kunnen leren.

Mijn doel is om elke hond in Hoofddorp en omstreken te voorzien van top kwaliteit voeding, want dat verdienen ze!

Groetjes van Ester en een poot van Deejay!